Yeşilgölcük Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://yesilgolcukcumhuriyet.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLGÖLCÜK BELDESİ YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NIĞDE YESILGOLCUK CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 2 MERKEZ / NİĞDE
VİZYON : Mezun olmak ileride söz sahibi olmak demektir. Bütün gölcük halkı YEŞİLGÖLCÜK CUMHURİYET İlkokulu´nda bütün öğrencilere öğrenmeyi, geleceklerine güvenle bakmayı bilen bireyler olarak yetişmeleri için her türlü fırsatın verildiği, Herkesin mutlu, huzurlu olduğu ve koşarak geldiği bir okul olsun.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 09:00-09:40 birinci ders, 09:55 - 10:35 ikinci ders, 10:55 - 11:35 üçüncü ders, 11:50 - 12:30 dördüncü ders, 12:30 - 13:10 öğle arası, 13:10 - 13:50 beşinci ders, 14:05 - 14:45 altıncı ders.
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulumuz kasabamızın tam merkezinde bulunmaktadır. Düzenli servis araçları vardır. Belediyeye ait bu araçların dışında okulumuz önünden ve kasabamız merkezinden geçmekte olan, Derinkuyu, Çiftlik, Orhanlı Kasabası, Kiledere Kasabası, Alay Kasabası gibi bir çok otobüs güzergahı bulunmaktadır.Niğde-Derinkuyu-Nevşehir yönlü sürekli ulaşım bulunmaktadır. Niğde merkeze yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.
Yerleşim Yeri : Yeşilgölcük Kasabası Niğde İlinin sayılı büyük kasabalarından biridir. Nüfusu yaklaşık 8000 civarındadır. Kasabamız içerisinde yemek lokantaları, aile hekimliği merkezi, postane, ATM(ziraat), marketler vb. bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 36 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :